JUNA-Sec

2724 Újlengyel Temető Utca 8/B

+36-29-782-305

info@junasec.hu

2724 Újlengyel Temető Utca 8/B

+36-29-782-305

info@junasec.hu

Bemutatkozás

A JUNA-SEC KFT.  megalapítása óta, 2017 első negyedévétől erősíti biztonságát megrendelői számára. Azonban a tulajdonosi kör és az általa kijelölt vezetői jóval korábbról szerezte őrző-védő tapasztalatait a személy és vagyonvédelem területén.

Vállalkozásunk saját személyi állománya 2021. évre elérte az 500 főt.

Vezető beosztásban álló kollégáink kimagasló tapasztalatokkal rendelkeznek tevékenységi területükön, melyet korábbról a hazai Rendőrség kötelékéből is szereztek. Közvetlen kiválasztás és irányítás, valamint ellenőrzés mellett látjuk el őrzés-védelmi szolgálati feladatainkat. Nincsenek köztes döntési/végrehajtási szintek, amelyek egyrészt jelentősen lassítják a biztonsági szolgálat reakcióidejét, rontják a vagyonvédelem általános hatékonyságát, másrészt pedig költségesebbé teszik a szolgáltatást.

Kizárólag képzett személy és vagyonőröket alkalmazunk, kiket cégünk folyamatos képzések megtartásával vagy biztosításával tart felkészülten.

A biztonsági szabályok szigorú megtartása mellet őrizzük rendezvényét, irodáját, üzletét vagy személyes területét. Vagyonőri szolgáltatások mellett akár személyi védelmet is biztosítunk Önnek és partnereinek. A szerteágazó feladatokat megrendelőnkkel egyeztetve tervezzük és szervezzük meg. A helyi sajátosságokat, elvárásokat és speciális feladatokat figyelembe véve az őrszolgálat utasítását, jogi, munkavédelmi és műszaki szakemberek közreműködésével készítjük el.